Търсенето на правилния лекар, особено когато се касае за лекар специалист, може да бъде трудно начинание. Лекарските прегледи често са свързани с дълго стоене на опашка пред кабинети и лутане в здравни заведения.

Ето защо в тази статия ще ви запознаем с един лесен начин за запазване на час за преглед. Чрез платформата http://www.superdoc.bg може бързо да намерите специалиста, който ви трябва, и да резервирате час за преглед просто през телефона си.

Платформата е безплатна за пациенти. С нея получавате достъп до свободните часове за преглед на хиляди лекари в София и страната. Необходимо е само да си направите профил с вашето име, имейл и парола. Вижте как да се регистрирате в това кратко видео:

ВИДЕО ИНСТРУКЦИИ:
Как да се регистрирам в Супердок

След като сте си направили регистрация в платформата, вече можете да резервирате лесно час за преглед за вас или друг член от семейството. Посочете какъв специалист търсите и в кое населено място живеете. В сайта ще видите дълъг списък от лекари и календар с техните свободни часове. Към лекарските профили има и рейтинг, получен от оценката на пациентите, които са ги посетили. Това може да ви помогне да се ориентирате по-лесно кой лекар да изберете.

В следващото видео с инструкции ще разберете по-добре как да използвате платформата. Следвайте стъпките от видеото и ще видите, че резервирането на час за преглед става лесно и бързо.

ВИДЕО ИНСТРУКЦИИ:
Как да запазя час за преглед в Супердок

Веднъж направили резервация за преглед, запомнете добре кога и къде трябва да се явите и бъдете точни. Ако поради някаква причина не можете да спазите часа, имате право да промените или отмените резервацията до 2 часа преди прегледа. Според политиката на сайта, повече от едно неявяване и прекалено много промени могат да доведат до заключване на профила.

Още полезна информация за платформата и как да я използвате можете да намерите на https://superdoc.bg/faq


Източници:
www.superdoc.bg


www.activecitizensfund.bg

„Тази публикация е създадена с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от Фондация „Здраве и социално развитие“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази публикация отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.“

Категории: Блог