Търсенето на правилния лекар, особено когато се касае за лекар специалист, може да бъде трудно начинание. Лекарските прегледи често са свързани с дълго стоене на опашка пред кабинети и лутане в здравни заведения.

Ето защо в тази статия ще ви запознаем с един лесен начин за запазване на час за преглед. Чрез платформата http://www.superdoc.bg може бързо да намерите специалиста, който ви трябва, и да резервирате час за преглед просто през телефона си.

Платформата е безплатна за пациенти. С нея получавате достъп до свободните часове за преглед на хиляди лекари в София и страната. Необходимо е само да си направите профил с вашето име, имейл и парола. Вижте как да се регистрирате в това кратко видео:

ВИДЕО ИНСТРУКЦИИ:
Как да се регистрирам в Супердок

След като сте си направили регистрация в платформата, вече можете да резервирате лесно час за преглед за вас или друг член от семейството. Посочете какъв специалист търсите и в кое населено място живеете. В сайта ще видите дълъг списък от лекари и календар с техните свободни часове. Към лекарските профили има и рейтинг, получен от оценката на пациентите, които са ги посетили. Това може да ви помогне да се ориентирате по-лесно кой лекар да изберете.

В следващото видео с инструкции ще разберете по-добре как да използвате платформата. Следвайте стъпките от видеото и ще видите, че резервирането на час за преглед става лесно и бързо.

ВИДЕО ИНСТРУКЦИИ:
Как да запазя час за преглед в Супердок

Веднъж направили резервация за преглед, запомнете добре кога и къде трябва да се явите и бъдете точни. Ако поради някаква причина не можете да спазите часа, имате право да промените или отмените резервацията до 2 часа преди прегледа. Според политиката на сайта, повече от едно неявяване и прекалено много промени могат да доведат до заключване на профила.

Още полезна информация за платформата и как да я използвате можете да намерите на https://superdoc.bg/faq


Sources:
www.superdoc.bg


www.activecitizensfund.bg

"This publication was created with the financial support of the Active Citizens Fund Bulgaria under the Financial Mechanism of the European Economic Area. The entire responsibility for the content of this publication lies with the Health and Social Development Foundation and under no circumstances can it be assumed that this publication reflects the official opinion of the Financial Mechanism of the European Economic Area and the Operator of the Active Citizens Fund Bulgaria."

Categories: Blog